Maurice Bakker

Maurice Bakker werd op 17 september 1982 geboren in Dordrecht en is daar nooit meer weggegaan. Vanaf jonge leeftijd wist hij al welke richting hij op wilde gaan. Daarom begon Maurice aan een opleiding op het VMBO in de richting bouwtechniek en volgde hij daarna de MBO-opleiding primair timmerman.

In 2001 begon Maurice zijn carriËre als timmerman bij een bedrijf. Hier voerde hij grotendeels renovatiewerkzaamheden uit. In 2005 besloot Maurice op zoek te gaan naar iets nieuws. Hij is toen bij een montagebedrijf gaan werken waar hij luxe badkamers en keukens installeerde en monteerde.

Na een paar jaar is Maurice bij een woningstichting gaan werken als allround onderhoudsmonteur. Uiteindelijk startte hij in 2008 zijn eigen bedrijf waarin hij alle voorkomende bouw-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden aanneemt en uitvoert.

Een veelzijdige man dus! Maurice vindt naast het afleveren van echte vakmanschap het ook belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving. Een perfecte combinatie dus voor de rol als hoofdklusser van De Klusbrigade.